Laura

I torsdags när jag cyklade hem från jobbet fick jag ett trevligt samtal! De ringde från Nordic Light Hotel och undrade om jag hade möjlighet att komma dit för de hade Laura Pausini där och hon behövde ha sitt hår plattat! Självklart åkte jag dit och gjorde det, en rolig erfarenhet!

 

I onsdags var jag i Göteborg på en salong för att hjälpa dem med den nya färgen P. från Tigi. Riktigt trevliga och duktiga tjejer som jobbade där! Nu i helgen blir det lugnt med jobb , så bara att sikta in sig på en ny spännande vecka!


Utbildning...

passar på med en lite sen uppdatering innan det är dax att sova. Idag har jag varit på warehouse studio hela dagen, där har jag fått utbildning på deras produkter från Tigi, Bed head. I morgon fortsätter vi med resten av Tigi produkterna och även alla från Fudge! Så nu är jag fylld med information och hungrig på att få använda dem lite mer!!
 


Tillbaka i vimmlet!!!

hej allihopa!!
Nu har det varit rikitgt tomt och tråkigt här alldeles för länge....och jag lovar här och nu en klar förbättring!!!
En hel del har hunnits med sen sist...London igen för lite kurs och en helg i Trondheim på Scandinavian Trendexhibition bla!!!
Här på salongen har vi börjat med internetbokning, allt för att underlätta för alla kunder! Så nu kan det bokas behandlingar 24/7!! Helgen som var hann jag med en sväng upp till Dalarna och invigning av vår nya fräscha salong där!!

Så nu fick ni en liten uppdatering av läget!!!

Återkommer snart med mer=)
 

God natt!!

RSS 2.0